Kamper

Norsk Topphockey

 

Bate-kampen neste

Duket for den tredje kvartfinalen mellom Oilers og Lillehammer i DNB Arena denne tirsdagen. Hjemmelaget leder best av sju-serien 2-0 og vil med nok en seier ta et langt steg mot plass i semifinalen. Dette er også sesongens Bate-kamp, som betyr en rikelig med ungdom i setene og ikke minst utdeling av gave til et utvalgt veldedig formål.

 

Vår gode samarbeidspartner Bate kjøper nemlig opp et betydelig antall billetter som gis videre til Stavanger Hockeys breddearbeid. Videre selger de rimelige billetter til egne medlemmer hvor overskuddet gis videre til en god sak. Et flott tiltak som har blitt en tradisjon i forbindelse med oppstart av NM-sluttspillet.

Billetter

Sete sikrer du deg som vanlig på oilers.no

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste denne tirdagen?  Kjøttkaker  står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Her kan du lese digitalt program til kampen. Det er Greg Mauldin og Andre Strandborg som signerer papirutgaven etter kampslutt denne tirsdagen.

Troppen

Todd Bjorkstrand og Juha Kaunismäki kan velge fra en skade- og sykdomsfri tropp denne tirsdagen.

Tirsdag er det klart for nedslepp i den tredje kvarfinalekampen mellom Oilers og Lillehammer. Oilers leder 2-0 så langt, og vil med nok en seier skaffe seg matchpuck i kampen om plass i semifinalen. Her fra fredagens sluttspillpremiere i DNB Arena. Foto: Kjetil Garvik