Kamper

Norsk Topphockey

 

Best av tre

Vi er der nå. Semifinalen mellom Oilers og Vålerenga har utviklet seg til en triller, hvor lagene de fire første kampene har holdt sine hjemmebaner. Dermed er best av sju redusert til best av tre. Mandag er det duket ny episode. Oilers jakter på nok en god opplevelse og seier i egen stue.

 

Det lille ekstra med bataljen mandag er at vinneren tar matchpuck med seg til kamp #6 på Jordal. Det står med andre ord fryktelig mye på spill, og gutta trenger all støtte vi kan gi dem fra tribunen.

Billett til oppgjøret kjøper du her.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister for deg og noen du synes fortjener det? Cajunkyllinglår med paprikasaus står øverst på menyen denne tirsdagen. Sammen med masse annet godt. Du finner mer informasjon på denne linken. 

Duket for nok en episode av semifinaletrilleren Oilers vs Vålerenga i DNB Arena mandag. Her fra kampen samme sted torsdag forrige uke. (Foto: Brian McHattie)

Kampen

Nedslepp mot Vålerenga er 19.00. Dørene åpner 17.30.

Troppen

Skadefri tropp stempler inn til den femte semifinalen.

Øvrige oppgjør

Storhamar slo Frisk Asker 3-1 i det femte NM-semifinaleoppgjøret søndag. Petter Thoresen og co. vant med det 4-1 i kamper og er klare for finale.

Følg sluttspillet

Husk at du finner alt du trenger å vite om Oilers i NM-sluttspillet i vår egen sluttspillportal.

Klikk på Andre, Matti og Anders på bildet under for å komme til forsiden.