Kamper

Norsk Topphockey

 

Bli bedre kjent med Rylan

Noen blir idretten en del av noe større enn seg selv.  Oilers’ nykommer Rylan Schwartz har på en uke i Stavanger rukket å spille tre kamper i drakten, åpne mål- og assistkonto og motta bestemannspris. En solid start. Hans fortelling fra livet så langt setter imidlertid hockeyen inn i et langt større perspektiv.

Rylan vokste som canadiere flest opp i en hockeygal familie. Lillebror Jayden og han selv hadde gode år med hockey på Colorado College. Storesøster Mandi det samme på Yale University.

Forrige sesong opplevde yngstemann en hver hockeyspillers ultimate drøm. Han vant Stanley Cup med sitt St. Louis Blues, og kunne sammen med Rylan og familien bringe pokalen hjem til Saskachewan.

Storesøsters liv skulle ta en helt annen vending. I 2011 tapte hun kampen mot leukemi. Familien valgte å hedre hennes liv videre og opprettet Mandi Scwartz Foundation. 

I siste episode av OilersPodden forteller Rylan mer om både dette og mye annet fra karrieren så langt. Vel verdt å få med seg. Klikk på bildet under kommer du direkte til sendingen.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Rylan Schwartz er gjest hos Johnny og Garvik i OilersPodden. Rylan er han i midten, om noen skulle være i tvil... (foto: Johnny Olsen)

Husk at du kan høre OilersPodden både på oilers.no og Spotify. Programmene kan også lastes ned og lyttes til off-line.

Klikk på denne linken for arkiv over denne og forrige sesongs episoder. 

Møtet med Rylan Schwartz blir 12. og siste utgave av podden denne seriesesongen. Nå vi høres igjen om et par uker er det NM-sluttspillet 2020 som gjelder. Det gleder vi oss til.