Kamper

Norsk Topphockey

 

Bortekamper på gang

Etter kun ett borteoppgjør i januar åpner gutta februar med to kamper på veien. Først ut er Ringerike Panthers torsdag kveld. Dette er tredje møte mellom lagene så langt denne sesongen. Oilers står med seier i begge de foregående. Nedslepp i Schjongshallen er 18.00.

 

Gutta fra Hønefoss har vært blant sesongens positive overraskelser og styrer mot plass i vårens NM-kvartfinaler. Sterkt av et nyopprykket lag.

Sist Ringerike spilte elitehockey var sesongen 2017/18, med blant andre nåværende oilersspiller Anders Tangen Henriksen i rekkene. Den gang endte det med et surt nedrykk, etter å ha havnet bak både Narvik og Grüner i kvalliken. Sluttspill i Schjongshallen vil med andre ord være en solid opptur for lagets supportere.

Troppen

Steve Whitney er tilbake på isen etter å ha stått over helgens oppgjør mot MS.

Langtidsskadde Kristian Østby trener på is men må vente på kamp. Øvrige forfall mot Ringerike er Nicolai Bryhnisveen, Martin Lefebvre, Dan Kissel og Sander Hurrød.

Følg kampen

Nedslepp i Schjongshallen er 18.00.

Hønefoss neste for Thomas Berg-Paulsen og co. Det betyr gjensyn med tidligere lagkamerat Jonas Slettebø Haughom (bildet) som er på utlån i Ringerike Panthers denne sesongen. Her fra lagenes møte i DNB Arena 2. oktober. (arkivfoto: Oddmund Sola)