Kamper

Norsk Topphockey

 

Boye Christiansen nytt medlem i forbundsstyret

Norges Ishockeyforbund avholdt denne helgen forbundsting i Fredrikstad. Boye Christiansen ble valgt inn i det nye forbundsstyret. Dette markerer en merkedag for Oilers. I vår ennå unge historie blir Boye den første som representerer klubben i forbundsstyresammenheng. 

Da passer det kanskje ekstra godt at Boye får æren av å ta plass som forbundsstyrets ungdomsrepresentant, ut fra forbundets intensjon om at styret skal være representert med minst en person under 26 år.

Hovedpersonen selv gleder seg.

– Målet mitt med vervet er å styrke norsk ishockeys posisjon og renommé både som topp- og breddeidrett. Det strategiske arbeidet med dette er spennende. Jeg tror at jeg kan bidra som et friskt pust i styret med mitt pågangsmot og unge alder, sier Boye.

Mangfold er et stikkord.

– Arbeide for økt rekrutteringen er viktig, både hva gjelder forskjellige samfunnsgrupper og geografisk spredning av sporten. Videre styrking av omdømmet til hockeyen er også et område jeg brenner for, forteller det nyvalgte forbundsstyremedlemmet til oilers.no.

Vi ønsker Boye lykke til i vervet!

Oilers har fått sin første representant i forbundsstyret. Boye Christiansen ble valgt under forbundstinget valgt inn som styrets ungdomsrepresentant. (privat foto)

Du kan lese mer om det nyvalgte styret på hockeyforbundets sider på denne linken.