Kamper

Norsk Topphockey

 

Britisk motstand i pre-season

For første gang skal Oilers måle krefter med lag fra EIHL, den øverste ligaen i britisk hockey. Gutta reiser i slutten av august over nordsjøen for å møte Nottingham Panthers og Braehead Clan som en del av sesongforberedelsene 2018/19. Kampene går av stabelen lørdag 25. og søndag 26. august. Dermed ligger alt til rette for en kul sensommerhelg i artige hockeyomgivelser for Oilersfamilien. 

Panthers og Clan (Glasgow) er nemlig begge lag med stor publikumsoppslutning og stor entusiasme knyttet til seg. Britene kan mer enn fotball, og hockeyen er i vekst. Selv om landslaget foreløpig ligger litt bak har de siste sesongers deltakelse i Champions Hockey League vist at puck og kølle på klubbnivå har livets rett på øyriket. Også internasjonalt.

Nedenfor kan du se hvordan Braehead Clan  introduserte seg foran CHL-gruppespillet 2015,

Artikkelen fortsetter under videoen. 

En fin mulighet til å se hockey i nye, spennende omgivelser om du har ferie til overs i august med andre ord. Oilers sportslige leder gleder seg til å møte lagene fra ballriket.

– Kamper mot Clans og Panthers har vært på agendaen foran flere sesongoppkjøringer, men deltakelse i Champions Hockey League har gjort tidsrommet for å lande en avtale vanskelig. Vi har en uttalt målsetning om å møte internasjonal motstand og høste nye erfaringer i forberedelsene til ligastart hjemme. Denne gang passet det bra med en tur til Storbritania, sier Pål Haukali Higson.

Det kommer flere treningskamper foran seriestart 2018/19.

–  Den offisielle sesongåpningen kommer senere denne høsten, ettersom vi ikke deltar i CHL. Dermed trenger laget flere treningskamper foran seriestart. I øyeblikket er det bare kampene mot Panthers og Clans som er bekreftet. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har noe å melde, avslutter Pål til oilers.no.

Nottingham er definitivt mer enn Robin Hood. I The Motorpoint Arena spiller Nottingham Panthers hockey. 25. august kommer Oilers på besøk. (foto: mapaplan.com)