Kamper

Norsk Topphockey

 

Brock Trotter klar for Oilers

Oilers har signert den canadiske løperen Brock Trotter for resten av inneværende sesong. Trotter slutter seg til troppen onsdag og vil være spilleklar så snart alle formaliteter er behandlet av UDI.

Sportssjef Pål Higson er godt fornøyd klubbens siste tilvekst.

– Brock har spilt både ving og center. Han trives bra i begge roller. Playmaker, en meget smart spiller som sammen med en god avslutter vil gjøre mye poeng. Er også en bra avslutter selv, sier Pål til oilers.no.

Han forteller om en løper som kommer til DNB Arena med tung CV i hockeybagen.

– Brock er ikke draftet, men gjorde det veldig bra på college og ble signert av Montreal Canadiens etter tre års skolegang. Han fikk også et par kamper i NHL, men som så mange klarte han ikke å etablere seg der. I stedet ble det solide sesonger for Hamilton Bulldogs i AHL, før en skade satte ham utenfor to sesonger. Etter dette har Trotters karriere fortsatt i Europa, forteller Oilers’ sportssjef.

Spill i KHL, Allsvenskan og SM-liiga er fasiten så langt.

– I fjor gjorde han en meget bra sesong i Finalnd. Han startet i Saipa og ble hentet av topplaget Kärpät halvveis i sesongen. Han gjorde det meget bra der, men dessverre for de ble sluttspillet kort, avslutter Pål til oilers.no.

Alle tall og fakta på Brock Trotter kan du lese på Eliteprospcts. 

Canadiske Brock Trotter er klar for Oilers. Her i drakten til Dinamo Riga fra sin periode i KHL. (foto: eishockey-magazine.de)