Kamper

Norsk Topphockey

 

Calik fortsetter

Bør en vestlandsklubb med respekt for seg selv ha en bergenser på laget? Svaret er selvsagt ja. Vi har vår på plass. Oliver Calik blir å finne i DNB Arena også neste sesong.

 

Sportssjef Pål Higson kan dermed melde sin fjerde re-signering denne påsken. Det er han godt fornøyd med.

– Oliver har nå gått over på full a-lags kontrakt, med forlengelse for kommende sesong. Han har absolutt det som skal til for å etablere seg som en solid lagspiller på EHL-nivå. Oliver har enda noen steg som må tas, men han jobber dedikert hver dag og legger ned masse ekstra trening for å nå målene sine, slår Pål fast til oilers.no.

Oliver har de siste ukene vært en nøkkelspiller på Oilers U20, som nylig sikret seriegull og forbereder seg til Final Four om kongepokalen.

– Han må i tiden fremover gripe mulighetene han får til å spille mest mulig i EHL, og gjennom det etablere seg som en viktig klubbspiller i fremtiden, sier Pål.

Og nettopp det har vår unge bergenser planer om. Han kom til Stavanger for å være elev på Oilers Topphockey, og har siden tatt steg for steg.

– Oilers Topphockey og spill på U20 er helt topp om man ønsker å kombinere skolegang og satsing på sporten. Denne sesongen har jeg også vært heldig å få mange muligheter på A-laget. Jeg synes utviklingen har vært bra og ser frem til fortsettelsen, sier en fornøyd Oliver Calik til oilers.no.

Vi gratulerer Oliver med seniorkontrakt og gleder oss til å ha ham i Oilersfamilien også neste sesong. 

Oliver Calik går fra junior- til seniorkontrakt og blir i Oilers. Dermed er dialekten fra byen mellom de sju fjell sikret i hjemmegarderoben også neste sesong. (Foto: Sofia Kitterød)