Kamper

Norsk Topphockey

 

Carpe Diem

Torsdagens tap mot Lillehammer i Kristins Hall var en strek i regningen. Storhamar tapte mot Frisk. Det var som bestilt. Vålerenga valset over Manglerud Star. Det var som forventet. Seier ved nordspissen av Mjøsa ville gitt oss heng på tabelltoppen. Men vi tapte. Dermed må bruke lørdagens toppkamp til å melde oss på igjen i gullkampen.

Må vi vinne dette oppgjøret? Selvsagt ikke. Det er i det hele tatt sjelden man må noe som helst i hockey. Etter helgens runde er det 30 poeng å spille om i seriesesongen 2018/19. Ingen ting er avgjort uansett resultat denne lørdagen.

Men bør vi vinne kampen? Ja, det bør vi. Å ligge to poeng bak serielederen etter 38 spilte kamper er som dødt løp å regne. Snur vi på det er åtte poeng bak Shampos menn, som ser ut til å være ferdige med sin downperiode for sesongen, fryktelig bratt bakke med bare ti oppgjør igjen på terminlisten.

Carpe Diem med andre ord. Grip dagen!

Troppen

Vi melder status for tropp og mannskap kampdag.

Lad opp til kamp

Media guide foran oppgjøret kan du lese på denne linken.

Nedenfor ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Fokus er lørdagens storkamp. Gjester hos Trude er Robin Haglund Mathisen og Pål Higson.