Kamper

Norsk Topphockey

 

Chad Costello klar for Oilers

Oilers henter ytterligere en offensiv forsterkning til DNB Arena før seriestart. Den amerikanske løperen Chad Costello er klar for klubben. Costello kommer til Stavanger etter tre år i Deutsche Eishockey Liga (DEL) hvor han forrige sesong var nest beste poengplukker.

Chad Costello er 34 år gammel, kommer fra Johnston, Iowa og har de to siste sesongene spilt i for Krefeld Pinguine i DEL. Han produserte 106 poeng på 104 kamper for klubben blant andre Mathias Trettenes og Jacob Lagace spilte for i samme periode.

Før Oilers siste signering fant veien til Europa akslet han drakten til flere klubber i AHL og ECHL. Perioden fra 2014 til 2017 i Allen Americans utmerker seg. Her bokførte Chad sterke 426 poeng på totalt 276 kamper, var kaptein og kunne feire to Kelly Cups (sluttspillet i ECHL)  med klubben.

Du finner flere tall og fakta fra karrieren så langt på Eliteprospects. 

Chad skal nå gjennom den formelle behandlingen av innreise- og arbeidstillatelse. Vi kommer med mer informasjon så snart det er noe å melde i saken.

Chad Costello hadde solide sesonger for Allen Americans i ECHL (bildet) før han fortsatte karrieren i tysk topphockey. Nå er det Stavanger Oilers som gjelder for den målfarlige amerikaneren. (foto: dallasnews.com)