Kamper

Norsk Topphockey

 

CHL neste!

Etter åtte hjemlige seriekamper retter Oilers igjen blikket mot Champions Hockey League. Onsdag kommer Ocelari Trinec på besøk til DNB Arena. Det er tredje gang vi kan ønske gutta fra stålbyen og deres entusiastiske supportere velkommen til Stavanger.

 

Billetter til oppgjøret kjøper du her.

Ocelari har dominert tsjekkisk Tipsport Extraliga de seneste sesonger. Fire strake mesterskap er klar tale. Innledningen på høstens Champions Hockey League har ikke vært like overbevisende. Etter sier mot Lahti i første match har det blitt tre tap på de røde og hvite.

Håpet lever

Og la det være klinkende klart. Sjansen for åttendedelsfinale er fremdeles reell for Oilers, ett beskjedent poeng på de fire første kampene til tross. Teorien krever imidlertid seier onsdag.

Ocelari Trinec ligger i skrivende stund selv en plass fra å gå videre. Slår vi gutta fra byen ved grensen til Polen passerer vi dem på tabellen, og kan reise til de italienske alper for å møte Bolzano neste uke med alt å spille for. For ordens skyld, italienerne er poengløse så langt i turneringen.

Det var en gang

Dette er tredje høsten vi møter de tsjekkiske mestrene i CHL. Etter å ha tapt for Tappare Tampere på Champions Hockey Leagues aller første første kampdag, reiste gutta til Werk Arena og sjokkerte de fleste. Seg selv inkludert. 23. august 2014 og seieren 5-4 blir stående som en av mange stolte dager i klubbens internasjonale logg. Tsjekkerne slo imidlertid tilbake og vant returen i Stavanger.

Året etter møttes lagene i nok et gruppespill. Oilers åpnet med en av sine beste kamper gjennom tidene og slo gjestene 4-1 i DNB Arena. Returen i stålbyen endte med nok et poeng for gutta, dog etter tap på overtid.

Troppen

Status i laget er uendret fra storseieren mot Comet.

Cliff Watson og Tommy Kristiansen står med andre ord over onsdagens oppgjør.