Kamper

Norsk Topphockey

 

Cliffy blir i byen

Cliff Watson har signert ny kontrakt, og blir dermed å finne i Stavanger også kommende sesong. Med det er en viktig brikke i lagbygget for 2024/2025 på plass. Den robuste backen har funnet seg godt til rette i Oilers både på og utenfor isen.

 

Cliff viste seg nemlig å være nettopp hva vi forventet da Wiscousin-karen kom inn dørene til DNB Arena forrige sommer. En kjernekar som gir av seg selv.

– Vi er meget glade for å ha med Cliff videre. Han leverte en meget god sesong i fjor, akkurat slik vi forventet. Cliff har etablert seg som en leder i laget, både på og av is, sier sportssjef Pål Higson til oilers.no.

Assisterende trener Marius Trygg følger opp med mer ros av backen med #25 på ryggen.

– Som spillertype er han det vi trygt kan kalle toveis. Cliff er stabil. En du kan stole på i begge ender av banen. Han hadde også en veldig positiv utvikling gjennom sesongen i fjor og blir en viktig del av arbeidet med laget videre, slår Marius fast.

Du finner tall og fakta fra Cliffs første sesong i Oilers på Oilersstats.

Cliff Watsons karriere så langt finner du oppsummert Eliteprospects.

Vi ønsker Cliffy velkommen med videre i Oilersfamilien!

Cliff Watson kler seg i drakten til Oilers også kommende sesong. Med det er en solid brikke i guttas backkorps på plass. (Foto: Trine Nessler Wichmann)