Kamper

Norsk Topphockey

 

Comeback!

Lørenskog IK er tilbake på øverste nivå i norsk hockey. Tirsdag gjester gutta fra Skauen DNB Arena for første gang på fem år. Det betyr blant annet et gjensyn med stavangerkarene Vegard Faret og Noah Bergesen Aarthun, som begge til daglig er å finne i Lørenskog Ishall denne sesongen.

 

Billett til kampen kjøper du på denne linken. 

Kanskje kampen sett fra et bord i Restaurant Legenden hadde vært noe for deg og dine denne tirsdagen? Les mer om tilbudet her.

Som forventet av et nyopprykket lag har Lørenskogs resultater variert i serieinnledningen, og de kommer til Stavanger med et sviende 1-7 tap mot Frisk Asker i forrige runde. Regn med de vil gjøre alt pluss litt til for å revansjere det mot oss.

Rystet topplag har de for øvrig gjort allerede denne sesongen. Storhamar ble sendt tomhendte hjem i tredje serierunde, bare dager etter de samme blågule slo oss relativt komfortabelt i eget fjøs. Her gjelder det å være på plass fra første dropp med andre ord.

Saken fortsetter under bildet. 

Et bilde fra et av mange oppgjør mellom Oilers og Lørenskog mellom 2008 og 2018. Dette fra DNB Arena i 2017. Denne tirsdagen er gutta fra Skauen tilbake i Stavanger igjen. (Arkivfoto: Oddmund Sola)

Kampen

Nedslepp mot Lørenskog er 18.00.

Du kan lese digitalt kampprogram på denne linken. Det er Jens Hoekstra og Ludvig Hoff som signerer papirutgaven etter kamp denne tirsdagen.

Mediaguide foran oppgjøret kan du lese her, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Mathias Trettenes er idømt to kampers karantene etter takling i lørdagens oppgjør mot Stjernen og soner den første mot Lørenskog. Andreas Klavestad står også over, sammen med langtidsskadde Tommy Kristiansen.

Thomas Higson er tilbake i oilersgarderoben etter et korttidslån til Comet. Videre supplerer Amandus Klungtveit laget i tirsdagens kamp.