Kamper

Norsk Topphockey

 

Comeback!

Oilers har valgt å forsterke troppen inn mot siste del av sesongen. Det er imidlertid ingen ny spiller som kommer inn dørene i DNB Arena. Tvert imot har vi gleden av å ønske en av de siste sesongers publikumsfavoritter velkommen. Greg Mauldin er #tilbake i byen!

 

Greg har de siste årene jobbet som trener i USA Hockey sitt spillerutviklingsprogram. Siden jul har han kombinert dette med spill i Kalamazoo i ECHL.

Sist han akslet oilersdrakten var mot Vålerenga i Furuset Forum 25. februar 2020. Den gang satte en stygg skade stopper for serieinnspurten hans med laget. Kort tid etterpå satte koronapandemien en stopper for NM-sluttspillet i ligaen. #24 har med andre ord noe ugjort og er topp motivert for å fullføre jobben.

Vet hva vi får

Sportssjef Pål Higson er for tiden på reise i USA. Han er godt fornøyd med nyheten han kan slippe hjemme i Stavanger.

– Alle som kjenner Greg vet at vi får en spiller som vil forsterke laget på mange områder. Han kan spille både ving og center og er like anvendelig i 1. som i 4. rekka. Greg gjør det som trengs for at laget skal lykke, sier Pål til oilers.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Greg Mauldin er tilbake i DNB Arena, to år etter en skade og pandemi satte en stopper for drømmen om kongepokal vinteren 2020. (foto: Trude Halseth Arnes)

Også utenfor isen vil Gregs ressurser komme til nytte.

– Hans lederskap i garderoben blir en viktig faktor. Gutta kommer til å bli veldig fornøyde med å få ham tilbake. Dette har vært viktig for oss, når vi nå skulle hente inn en spiller i et lag som allerede fungerer veldig godt sammen, understreker Pål.

Greg Mauldin debuterte for Oilers mot Sparta i Sparta Amfi 5. januar 2019. Han står bokført med totalt 60 kamper og 47 poeng (24 + 23) for klubben så langt.

Du finner alle tall og fakta fra hans forrige opphold i Stavanger på #OilersStats. Statistikk fra karrieren forøvrig kan du lese på Elite Prospects. Greg kommer til Stavanger i slutten av uken. Vi håper og tror på rask behandling i UDI, slik at #24 blir spilleklar snarest mulig