Kamper

Norsk Topphockey

 

Da er vi igang!

Så har vi nok en gang kommet til selve indrefileten av hockeysesongen: NM-sluttspillet. I Oilers er vi stolte av den fantastiske seriesesongen som endte med gull. Den er derimot historie nå. Åtte lag starter med blanke ark i kampen om kongepokalen. Vi møter Stjernen i kvartfinalen. 

Vi har møtt Stjernen to ganger tidligere i et NM-sluttspill. Sist var i kvartfinalen 2015. Det endte 4-0 til Oilers, som videre slo Vålerenga i semien og Storhamar i finalen.

Ni sesonger tidligere møtte vi de rødkledde for første gang til pokalkamp. Semifinalen 2009. Det skulle vise seg å bli en kampserie for våre historiebøker. Ikke bare kvalifiserte vi oss for vår første finale gjennom tidene, vi fikk også avgjørelsen i syvende og siste kamp. To perioder på overtid! Mange av oss hører vel ennå ekkoet av Rino Løkkeberg, for anledningen kommentator på Aftenbladets nettradio, som roper «og så scorer Juha Kaunismäki» fra Stjernehallen.

Du kan lese flere fakta foran første kvartfinale i vår medieguide, som alltid ført i pennen av Trygve Svendsen.

Billetter til kveldens kamp kjøper du på Ticketmaster. Nedslepp i DNB Arena er 18.00.

19. mars 2006 i Stjernehallen vil for all tid være en snakkis rundt leirbålene i Oilersfamilien. Klubben kvalifiserte seg for sin første NM-finale. Kjenner du forresten igjen spilleren på Oddmunds bilde?
Gå i krigen - Betale prisen - For hverandre! Oilers' motto for vårens NM-sluttspill. Klikk på kapteinene for å komme til vår rikholdige sluttspillportal på oilers.no. (foto: Rune Hagelin)