Kamper

Norsk Topphockey

 

Damenes aften!

Duket for Hockey&Heels i DNB Arena denne lørdagen. Stjernen kommer på besøk til Stavanger. Kampen markerer også inngangen til Rosa sløyfe-måneden oktober. Gutta spiller for anledningen i eksklusive drakter som senere blir auksjonert ut til inntekt for saken.

 

Billett til kampen sikrer du deg på denne linken. 

Hva er Hockey&Heels i DNB Arena?

Det begynte som en prøveprosjekt da vi flyttet inn i ny arena sesongen 2012/2013, og har siden blitt en populær, årlig tradisjon.

Kampen er selvsagt for alle, men det gjøres litt ekstra stas på damene. Økt glam-faktor rett og slett. Publikumsområdet, underholdningen på kuben og musikken i arenaen vil ose femininitet, rosa og glitter.

  • Rosa sløyfe er allerede nevnt. Husk å vippse et bidrag til #10161, så ofrer seks spillere håret etter kampslutt utenfor Oilersshoppen
  • Kreftforeningen har egen stand med kampanjeprodukter, som håndlagede Puppekopper fra Kraftaksjon Pupp og Fuck Cancer armbånd
  • Brystkreftforeningen er på plass utenfor arenaen fra 16.00 til 18.00. Rosa sløyfe-bussen selger blant annet årets rosa sløyfe designet av Fam Irvoll. Pluss mye mer
  • DJ Admiral F står for Girl Power-musikk
  • Hove West og Malerbua har lyssatt og teppelagt arenaen rosa
  • Oris Dental, Modern Design, Fantastic festival- og glittersminke, Heimr Collection er tilstede med gøy
  • Kvinner Elite stiller med BYTTÅ x2 selfievegg og signering utenfor shoppen
  • I Hygge Bar og Musikkbaren blir det Hockey&Heels -pakker
  • Sportsbaren er dedikert til mannfolkene. Her det blir quiz fra kl.16.45

Av annet kjekt tar vi med at Roughnecks vil dele ut sin ærespris i andre pause. Så fikk du kanskje med deg førpremiere på vår nye introfilm mot Vålerenga sist? Denne lørdagen blir det offisiell debutvisning med full lysrigg.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klart for høstens første dropp mellom Oilers og Stjernen denne lørdagskvelden. Her fra et oppgjør forrige sesong, hvor tre endte med seier til Oilers, to til de røde fra Fredrikstad. (Arkivfoto: Oddmund Sola)

Kampen

Nedslepp mot Stjernen er 18.00.

Du kan lese digitalt kampprogram på denne linken. Det er Christoffer Karlsen og Andreas Klavestad som signerer papirutgaven etter kamp denne lørdagen.

Mediaguide foran oppgjøret leser du her, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Vi oppdaterer status i laget på oilers.no kampdag.