Kamper

Norsk Topphockey

Dan Kissel returnerer neste sesong

Oilersfamilien kan ta helg med en skikkelig gladnyhet denne uken. Kissel The Missel gjør comeback. Dan har skrevet toårskontrakt med gamleklubben og blir dermed å finne i DNB Arena til og med våren 2021. For ordens skyld presiserer vi at #46 returnerer til sommeren. Han blir ikke å finne i Stavanger under sluttspillet inneværende sesong. 

Dan Kissel trenger vel knapt videre introduksjon, i alle fall ikke for dem som har fulgt Oilers etter innflyttingen i DNB Arena høsten 2012. Totalt 315 kamper, 386 poeng (163 + 223), fem kongepokaler, tre seriegull og Continental Cup er klar tale. Glem heller ikke Dans evne til å dukke opp når det trengtes som mest. To gamewinnere på overtid i finalene mot Frisk i 2017 for eksempel. En i finalen mot Lørenskog i 2016.

Etter et strålende sesong 2016/17, hvor Kissel ble valgt til sluttspillets MVP, havnet på årets lag og ble ligaens topp målscorer, fulgte han sin rekkekamerat Mark Van Guilder til Visp i sveitsiske NLB. Nå setter Dan, Iselin og barna Emily og Elina kursen tilbake til Stavanger

Såvel sportssjef Pål Haukali Higson som styreleder Tore Christiansen er strålende fornøyd med å få #46 tilbake i hjemmegarderoben.

– Dette er gode nyheter. Dan har naturlige bånd til Stavanger og Oilers gjennom familie og fem fantastiske sesonger for klubben. At vi får ham tilbake allerede etter to sesonger på kontinentet er strålende. Dan er hel ved og vil gi oss en boost både på og utenfor isen, sier de to til oilers.no.

Du finner utfyllende statistikk fra Dan Kissels tidligere sesonger i Oilers om du sjekker #oilersstats. Statistikk fra karrieren i sin helhet ligger på Eliteprospects. 

Dan Kissel returnerer til Oilers kommende sesong. #46 har skrevet toårskontrakt med klubben han spilte for fra 2012 til 2017. (arkivfoto: Lars Kristian Aalgaard)