Kamper

Norsk Topphockey

 

Datoer NM-sluttspillet 2024

Selv om de det fremdeles gjenstår mye seriehockey å spille, er nedtellingen til kampen om Byttå 2024 for alvor i gang.  Litt praktisk informasjon om det som kommer rundt neste sving skader ikke. Så er vi godt forberedt når det hele starter 14. mars.

 

NM-sluttspillet gjøres tradisjonen tro opp over kvartfinale, semifinale og finale. Alle med kampserier avgjøres best av sju (første lag til fire seiere).

Det til en hver tid høyest rangerte laget starter kampserien på hjemmebane.

Kvartfinale

Torsdag 14. mars er dagen for første nedslepp i sesongens kvartfinaler. Datoene i kvartfinalerunden er 14. mars, 16. mars, 19. mars, 21. mars, 23. mars, 25. mars og 27. mars.

De fire beste lagene i grunnserien starter med hjemmekamp. Ved en topp fire plassering vil Oilers spille hjemmekamp 14. og 19. mars, og eventuelt 23. og 27. mars.

Semifinalen

Denne runden er mer komplisert. De to semifinaleseriene spilles ikke på samme datoer. Første kampdag er lørdag 30. mars. Da spilles første semifinale for laget med høyest ranking fra grunnserien.

Den andre kampserien har nedslepp neste dag, altså søndag 31. mars. Så ruller og går det til to finalister er klare.

Finalen

Kvalifiserer vi oss for det endelige slaget om Byttå er det heldigvis enklere å sette kryss i kalenderen.

Finalespillet starter opp 15. april med hjemmebane for det høyest rangerte laget fra grunnserien. Videre spilles det kamper annen hver dag. Trengs det sju kamper for å kåre norgesmesteren vi den endelig avgjørende kampen gå av stabelen lørdag 27. april.