Kamper

Norsk Topphockey

Del en gave til jul

Julehøytiden nærmer seg. For enkelte er dette en krevende utfordring. Får man ikke endene til å møtes blir det ekstra tungt i en tid hvor omgivelsene fokuserer på gaver, god mat og annen kos. Ikke minst rammer det barn. Derfor er en juletradisjon som Nordic Choise Hotels «Ensomt juletre søker gaver» viktig. På torsdagens kamp i DNB Arena kan Oilersfamilien være med og bidra.

 

Kort fortalt: Du kan ta med en gave til glede for liten eller stor, og legge den under juletreet i inngangspartiet i arenaen. Så tar vi oss av resten. Gaven må være i god stand, og den må merkes med hvem den passer for (gutt, jente, barn, voksen etc.).

Du kan lese mer informasjon på denne linken fra Nordic Choise Hotels. 

Kirkens Bymisjons juleselskap 

Kirkens Bymisjons juleselskap på Clarion Hotell Stavanger er et av arrangementene som har glede av Choise-hotellenes juletradisjon.  Etter to år med take-away versjon grunnet pandemi er arrangementet tilbake. Og pågangen er større enn noen gang. Antallet gjester økes fra 450 i 2019 til 650 denne julen.

Her trenges også gaver som bokstavlig talt varmer og skaper glede på en måte som de fleste av oss tar som en selvfølge. Det kan være gavekort av ulike slag, varmt tøy (gjerne strikk), klær, hygieneartikler (såper, deodoranter, tannkost, tannkrem etc.), ullundertøy  eller “luksusvarer” som sjokolade og vitaminer.

Tenk over hva du vil dele og ta med deg en gave på kampen mot Manglerud Star. Sammen er vi sterke!

Foto: Siri Forgaard