Kamper

Norsk Topphockey

 

Del en gave

Julehøytiden nærmer seg. For enkelte er dette en krevende utfordring, ikke minst i en tid hvor omgivelsene fokuserer på gaver, god mat og annen kos. Aller mest rammer det barn. En juletradisjon som Strawberry-hotellenes «Ensomt juletre» er viktig. På tirsdagens kamp i DNB Arena kan Oilersfamilien være med og bidra.

 

Kort fortalt: Ta med en gave til glede for liten eller stor, og legg den under juletreet i inngangspartiet i arenaen. Så tar vi oss av resten. Gaven merkes med hvem den passer for (gutt, jente, barn, voksen etc.).

NB. Ettersom gavene skal sjekkes visuelt før videresending skal de ikke pakkes inn. Det fikser vi.

Om du vil kan gaven (-e) legges i en pose under treet.

Du kan lese mer informasjon på denne linken hos Strawberry.

Vi leverer alle bidrag fra DNB Arena videre til vår gode samarbeidspartner Clarion Hotel Energy. Hotellet donerer gavene til Kirkens Bymisjon som deler ut til familier

Hva kan du bidra med?

Leketøy til barn i alle aldre er selvsagt populært. Men det trengs også gaver som bokstavelig talt varmer og skaper glede på en måte de fleste kanskje tar som en selvfølge. Det kan være gavekort av ulike slag, varmt tøy (gjerne strikk), klær, hygieneartikler (såper, deodoranter, tannkost, tannkrem etc.), ullundertøy  eller “luksusvarer” som sjokolade og vitaminer.

Tenk over hva du vil dele og ta med deg en gave på kampen mot Comet. Sammen er vi sterke!

Foto: Siri Forgaard