Kamper

Norsk Topphockey

 

Dennis går for mer

Han har i skrivende stund totalt 609 kamper og tolv sesonger for klubben. Men han er sulten på mer. Dennis Sveum har signert ny toårsavtale med Oilers. Når den er fullført har ingen vært lenger i klubben enn #41.

Han trenger ikke tenketid på spørsmål om hva som motiverer ham for nye år i DNB Arena.

– Jeg elsker å spille ishockey. Enkelt og greit. Jeg elsker å gå på trening hver dag, sier Dennis, før han deler det i tre.

– Jeg er glad i å spille og trene. Jeg elsker å vinne. Og ikke minst trives jeg veldig godt med gutta i garderoben. Det blir som en familie, slår #41 Sveum fast.

Han er vokst opp på Lillehammer og kom til Oilers fra L.I.K. sommeren 2007. Siden den gang har Dennis etablert seg i byen og er som Stavanger-mann å regne.

– Det kan du sitere meg på. Det er her jeg hører hjemme nå. Både i byen og på dette laget. I garderoben har jeg vært heldig å få lære av mange flotte rollemodeller opp gjennom årene. De siste sesongene har det vært opp til meg å være det samme for de nye. Det gir mening, slår Oilers’ assisterende kaptein fast.

Langs veien har han måttet tåle mange skadeavbrekk.

– Vi kan vel trygt si at jeg har vært mer enn snittet skadet. En gang sier vel kroppen stopp, men jeg føler ikke tiden er inne for å gi seg ennå, sier Dennis.

Han er i øyeblikket ute etter nok en smell, men håper å kunne bidra på isen i løpet av sluttspillet.

– Jeg gleder meg uansett til nye sesonger med laget. Kanskje jeg kan oppleve noen sesonger med bare «vanlig» skadeavbrekk, avslutter Dennis Sveum til oilers.no og smiler.

Gode nyheter! Dennis Sveum blir å finne i oilersgarderoben til våren 2021. Minst. (foto: Kjetil Garvik)

Du finner alt pluss litt til fra Dennis’ tid i Oilers om du søker ham opp i #oilersstats

Statistikk forøvrig kan leses på Eliteporspects. 

Nylig ble det klart at Peter Lorentzen (i midten) legger opp etter inneværende sesong. Dennis Sveum (til venstre) velger på sin side å gå for to nye sesonger. Tredje mann på bildet er Henrik Medhus, som her mottar blomster for 200 grunnseriekamper for klubben. (foto: Oddmund Sola)