Kamper

Norsk Topphockey

 

Destinasjon Schjongshallen

Oilers har tre seiere med seg på tur til Hønefoss lørdag. Det betyr at semifinalebilletten kan sikres allerede i fjerde kamp, noe som i så fall gir gutta et solid pusterom foran den andre runden av NM-sluttspillet 2022.

 

For hjemmelaget er det Do or Die på egen is. Nok et tap betyr sommerferie for panterne, som uansett utfall av lørdagens oppgjør har en oppløftende opprykksesong bak seg.

Gutta fra Hønefoss har imidlertid aldri vært nærmere å slå Oilers på åtte forsøk denne sesongen enn de var i DNB Arena torsdag. Vær sikker på at de står på til siste puck er droppet.

Jevne serier

Kvartfinaleserien mellom Oilers og Ringerike er forøvrig den eneste som står 3-0 foran lørdagsrunden. Frisk Asker og Stjernen reduserte begge mot henholdsvis Sparta og Lillehammer torsdag kveld. Storhamar på sin side vant og tok med det ledelsen i kvartfinalen mot Vålerenga.

2-1 i alle disse seriene med andre ord. Lørdag ettermiddag spiller Lillehammer, Storhamar og Frisk Asker hjemme.

Troppen

Martin Lefebvre og Tommy Kristiansen spiller ikke kamp #4 mot Ringerike. Sander Hurrød er tilbake etter å ha stått over torsdag.

Følg kampen

Nedslepp i Schjongshallen er 16.00.

Husk at du kan lese det meste om Oilers i NM-sluttspillet i hjemmesidens egen sluttspillportal.

Klarer Dan Kissel (bildet) og resten av Oilers å holde grepet om Ringerike, og lukke kvartfinaleserien i Schjongshallen lørdag? Her fra en tidligere kvartfinale mellom lagene i DNB Arena. (arkivfoto: Oddmund Sola)