Kamper

Norsk Topphockey

 

Det handler om å bry seg

Stavanger Oilers har flere grunnpilarer. Den sportslige pilaren sier seg selv. Videre handler det om rekruttering og sist men ikke minst samfunnsengasjement. Alt dette er nedfelt i våre visjoner. Sesongens program for samfunnprosjekter ble presentert for spillere og støtteapparat under weekend med teambuilding i august. Coach Bjorkstrand var raskt ute med tilbakemelding. Denne delen av idretten treffer ham i hjertet.

– Jeg vil ikke sitte her å skryte av hvor flink jeg er. Det blir fort ord. Men jeg mener at vi som driver i denne bransjen skal være vårt ansvar bevisst. Vi har et godt utgangspunkt for å vise at vi bryr oss. sier Todd til oilers.no.

Han har flere ganger pekt på klubbens samfunnsengasjement som en av årsakene til at han havnet i Stavanger.

– Dette feltet var sentralt for Tore og Pål fra første stund under samtalene før jeg ble tilsatt. Jeg setter stor pris på å ha kommet til en klubb som plasserer disse verdiene så sentralt sier Todd.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Todd var også raskt ute med å forhøre seg om hvilke prosjekter klubben deltok i rettet mot vanskeligstilte barn. Kommende helgs BamseBonansa og samarbeidet med Stine Sofies Stiftelse og barneavdelingen på sykehuset treffer blink på dette.

– Jeg var ambassadør for kreftsaken da jeg var i Herning. Den ene saken er ikke bedre eller viktigere enn den andre, men jeg har mer og mer latt meg treffe av arbeid som drives for barn. Jeg er selv far til to gutter som fikk en bra oppvekst, men det er slett ingen selvfølge. Når jeg hører om Oilers’ samarbeid med Stine Sofies Stiftelse blir jeg stolt av å være en del av denne klubben, avslutter Todd Bjorkstrand.