Kamper

Norsk Topphockey

 

Det nærmer seg bamsefest!

Lørdag er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. Det betyr kampen hvor kosedyrene flyr i luften idet Oilers scorer sitt første mål. Arrangementet er nok en gang et samarbeid mellom Oilers, McDonalds og Stine Sofies Stiftelse. Kosedyrene som samles inn havner hos barn på Stine Sofie Senteret og barneavdelingen på SUS.

Helgens kamp er blant de virkelige høydepunktene i Oilersfamilien. Ikke minst for de yngste. Av klubbens mange samfunnsprosjekter er BamseBonanza dagen der barn hjelper barn. Det gir mening!

Se stiftelsens generalsekretær Ada Sofie Austegard og Oily hilse fra Stine Sofie Senteret i Grimstad.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bamserekord?

Vi trenger altså hvert kosedyr vi kan få. Ikke bare blir stemningen elektrisk i hallen når de flyr gjennom luften, bidragene under BamseBonanza har også en viktig adresse. Barna på Stine Sofie Senteret fortjener hver oppmuntring de kan få. Det samme gjør barna på sykehuset.

Så la oss sette bamserekord. Forrige bestenotering skriver seg til 2014. Da fant 2200 kosedyr veien til isen i DNB Arena. Det skal vi slå denne gang. Sammen er vi sterke!

Det diskuteres om vi tar imot brukte kosedyr, eller om det må være nytt på grunn av smittefare for mottakere med redusert immunforsvar. Svaret er «Ja takk begge deler», men vi håper det blir flest nye kosedyr på isen. Pakk gjerne bamsen inn i en gjennomsiktig plastpose før den kastes på isen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Gave til Stine Sofie Senteret

Det finnes flere måter å støtte stiftelsens arbeid økonomisk. Kjøper du Oilybamse i shoppen går 50 kroner direkte til formålet. Går du på Oilers’ Facebook kan du gi til vår innsamling. Det blir også loddsalg til inntekt for prosjektet under kampen mot Ringerike.

Stine Sofies Stiftelse sin hjemmeside har selvsagt også donasjonside. 

Gutta på laget fant sin egen måte å utfordre klubbens samarbeidsnettverk. Med glimt i øyet.