Kamper

Norsk Topphockey

 

Dineen fortsetter i Oilers

Lagbygget foran sesongen 2023/2024 i DNB Arena fortsetter. Vi har i dag gleden av å presentere den tredje re-signeringen på under en uke. Troppens foreløpig siste nykommer Nick Dineen blir værende i Oilers. Også etter inneværende sesong.

 

Nick kom til Stavanger på nyåret som følge av de økonomiske vanskelighetene og fristillingen av spillere i Lillehammer IK. Han fikk sin debut i oilersdrakt mot Storhamar 5. januar og har siden den tid notert seg for 14 poeng (6+8) på totalt 11 kamper.

Motivasjonen for å prøve noe nytt for ble avgjørende for #92.

– Jeg startet denne høsten min sjette strake sesong i Lillehammer, i tillegg til en enkeltsesong lenger bak i tid. Når ting ble som det ble åpnet det for å prøve noe nytt, slår Nick fast.

Oilers’ posisjon som stabil toppklubb hadde også betydning for valget.

– Som alle hockeyspillere har jeg ambisjoner om å vinne noe. Oilers er i en posisjon hvor det kjempes om titler hver eneste sesong. Det er det fristende å være med på, sier klubbens siste tilvekst, før han gir ros til alle i og rundt klubben for måten han og familien har blitt ønsket velkommen.

– Vi har blitt godt behandlet og inkludert fra første dag og trives godt i Stavanger. Det har selvsagt også sitt å si. Nå blir det to nye sesonger i DNB Arena. Jeg gleder meg, avslutter Nick Dineen til oilers.no.

Nick Dineen blir værende i Oilers. Centeren har signert en kontrakt som knytter ham til DNB Arena ut sesongen 2023/2024. Her fra et oppgjør mot Grüner tidligere denne vinteren. (arkivfoto: Oddmund Sola)