Kamper

Norsk Topphockey

 

Dobbel dose Sparta

Fjordkraft-ligaen er tilbake på menyen etter 10 dagers kampfri. Oilers og Sparta tjuvstarter på resten av feltet med tirsdagskamp i DNB Arena, før de samme lagene møtes nok en gang i Sparta Amfi når det spilles full runde torsdag.

 

To oppgjør mot serielederen på tre dager med andre ord. En solid utfordring for gutta, samtidig som det åpner muligheten for ytterligere avansement på tabellen. I en tetstrid som denne vinteren ser ut til å bli tettere og jevnere mellom flere enn på lenge.

Sparta slo oss også i sesongens første oppgjør, etter i straffeslagskonkurranse i Sparta Amfi 15. september. Revansje tirsdag hadde selvsagt smakt godt.

Du sikrer deg billett til toppkampen på denne linken.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste denne torsdagen? Biff a la Lindstrøm står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Her leser du digitalt kampprogram. Det er Christoffer Karlsen og Andreas Klavestad som signerer papirutgaven etter kampslutt denne gang.

Troppen

To sarpinger møter ikke gamleklubben back-to-back denne uken. Christoffer Karlsen soner karantene, mens Kristian Østby fremdeles er på skadelisten. Det samme gjelder Joona Partanen og Thomas Higson.

Rundens gladnyhet er at både Tommy Kistiansen, Greg Mauldin og Jan Brejcak er tilbake i spill. Sistnevnte får dermed sin debut for Oilers i Fjordkraft-ligaen med #19 på ryggen denne tirsdagen.

Tommy Kristiansen er ventet tilbake etter skade når Oilers møter gamleklubben Sparta i DNB Arena tirsdag. Klarer #91 og resten av gutta å kapre poengene og klatre opp i ryggen på serielederen? Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene i DNB Arena. (arkivfoto: Oddmund SOla)