Kamper

Norsk Topphockey

 

En annerledes draktauksjon

Du har kanskje hørt om Sdyshor 2007 allerede, laget som reiste fra hjembyen Kharkiv få dager før bombingen startet for helgeturnering i Ungarn. Skildt fra familie og venner har unggutta de siste ukene fulgt krigens redsler fra Polen. Oilersfamilien har bestemt oss for å hjelpe dem videre. Vi har mye på gang og åpner denne fredagen draktauksjon til inntekt for saken.

 

Det er de hvite kampdraktene som auksjoneres ut. Alle draktene har oilerslogo i ukrainske farger trykket  på skuldrene (se bildet under). Oilers tar bokstavlig talt unggutta fra Kharkiv med seg ut i kampen om kongepokalen denne våren, og du kan sikre deg et unikt samleobjekt fra denne litt annerledes draktauksjonen.

Kapteinens drakt i monter

#41 Sveum er ikke blant draktene du kan by på denne gang. Årsaken er at styret i Oilers har gjort vedtak på å kjøpe den ut for 100 000 kroner og stille drakten ut i DNB Arena som et minne om kampanjen. Dette satte klubben også i stand til å sende et stort beløp til guttene i Polen allerede da saken blåste opp forrige uke.

Gutta i garderoben fulgte forøvrig og med flotte 35 000 forrige lørdag og den lokale VIPPS aksjonen til #10161 har også kommer svært godt i gang.

Auksjonen åpen under sluttspillet

I skrivende stund er det ikke sluttdato på draktauskjonen, men i praksis vil den være åpen så lenge draktene er i spill. Vi kommer med informasjon om frist så snart gutta er ferdige med kampen om Byttå.

Klikk på Dennis nedenfor for å komme direkte til auksjonssiden.