Kamper

Norsk Topphockey

 

En fredag for minnebøkene

Å kalle åpningen av noen rom i en idrettsarena for historisk kan kanskje virke litt overilt, men i denne sammenhengen er det helt på sin plass. Det nye garderobeanlegget for Oilers Kvinner Elite er nemlig mer enn rom. Det er visjonen like muligheter i praksis. Fra ord til handling.

 

Kanskje du fikk med deg NRK Rogalands dekning av garderobeåpningen i kveldssendingen fredag? Om ikke kan du klikke på denne linken. Du finner innslaget 3.35 ut i programmet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Sikke Vasshus Ask fra Oilers Kvinner Elite fikk æren av å klippe snoren og med det erklære det nye garderobeannlegget i DNB Arena offisielt for åpnet. (foto: Brian McHattie)

Da Stavanger Oilers våren 2021 valgte å ta byens A-lag for kvinner inn i sin sportslige og administrative satsing satte det nemlig standard for elitesatsing på kvinnesiden i norsk hockey.

Derfor er det en glede å melde at en ny, topp moderne garderobe direkte tilknyttet isen i DNB Arena nå er ferdigstilt for oilersjentene.

Seniorlagene på henholdsvis kvinne- og herresiden i Oilers har dermed begge topp moderne rammer for sitt arbeid under trening og kamp. Slikt blir det vafler og og snorklipping av. Og en fredag vi i lang tid vil se tilbake på med glede.

Den lyssatte logoen i taket er en av flere lekre detaljer i den nye kvinnegarderoben i DNB Arena. Serielederen i Bambusaligaen har fått et flott hjem og utgangspunkt for vekst og utvikling i treningshverdagen. Samtidig viser klubben at de mener alvor med kvinnesatsingen som ble satt i gang våren 2021. (foto: Brian McHattie)