Kamper

Norsk Topphockey

 

En lørdag for minnebøkene?

Det svirrer mange teorier i luften om fordelingen av seriemedaljer i Fjordkraft-ligaen, bare to runder før det hele er historie. For vår del er det viktigste at vi sikrer gull om vi vinner våre kamper. Det er opp til oss selv, vi trenger ikke tenke på utfallet når konkurrentene møtes. Som alltid er neste kamp den viktigste. Motstanderen heter Manglerud Star og pucken droppes lørdag 18.00 i DNB Arena.

 

Likefullt skal du være ganske blottet for gruble-gen om du ikke har fått med deg at vi kan være seriemestere allerede lørdag om nettopp resultatet i en av de øvrige kampene går vår vei.

Slår Vålerenga erkerival Storhamar hjemme på Jordal, etter ordinær tid eller overtid/straffer, vil nemlig gutta sikre gull med full pott mot MS. Oppgjøret i hovedstaden har nedslepp to timer tidligere enn vårt.

Sete til festen i DNB Arena sikrer du deg som vanlig på oilers.no

Ekstra godbiter

Denne lørdagen byr vi også på litt ekstra digg for våre gjester i DNB Arena. Den populære quizzen er tilbake i Sportsbaren. Vi drar igang 16.30, men du kan sikre deg bord fra 16.00. Påmelding er ikke nødvendig, men det er smart å være tidlig ute.

Videre byr vi på et møte med Oilers eSport i foajeen. Eventet er perfekt for alle hockeyfans som vil lære litt mer om eSport, og ikke minst alle små og store som vil vinne premier eller kule trekninger. Oppstart 16.00.

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Her finner du digitalt program til kampen. Det er Thomas Berg-Paulsen og Christoffer Karlsen som signerer papirutgaven etter kampslutt denne torsdagen.

Troppen

Tilgang på spillere er som foran torsdagens oppgjør mot Lillehammer.

Greg Mauldin står med andre ord over. Ellers alle mann alle klare til kamp mot Manglerud Star.

Ludvig Hoff og (bildet) og resten av Oilers kan ta et stort steg mot seriegull om de slår Manglerud Star lørdag kveld. Faktisk helt i mål, om resultatet på Jordal tidligere på dagen går den rette veien sett med våre øyne. Her fra lagenes møte i DNB Arena 8. desember. (arkivfoto: Oddmund Sola)