Kamper

Norsk Topphockey

 

En søndag vi aldri glemmer

Det ble en opplevelse helt utenom det vanlige da den lenge planlagte hockeyfesten mellom Forus/Sandnes Ravens U18 og Vålerenga ble arrangert i DNB Arena søndag ettermiddag. Det ble annonsert norgesrekord og fullt hus ble det. Men viktigst av alt, det ble en kamp med en ramme og et felleskap som gjorde den til noe mer. Definitivt et kapittel for historiebøkene i Oilersfamilien.

 

Takk til dere alle som møtte opp. Vi drar frem jungelordet om at et bilde sier mer enn tusen ord. Her kan du se et knippe fra våre fotografer.

Fult hus og stor stemning da Forus/Sandnes Ravens U18 tok imot Vålerenga i DNB Arene. (Foto: BrianMcHattie)
Tilsendt videohilsen fra Ukrainas ambassadør til Norge innledet kampen mellom Forus/Sandnes Ravens og Vålerenga. Et sterkt og spesielt øyeblikk, ikke minst for de mange fremmøtte på tribunen fra det krigsherjede landet. (Foto: Geir Martin Alvestad)
Stas skal det være når man inviterer til hockeykamp for historiebøkene. Ordfører i Sola Janne Stangeland Rege og kollega fra Stavanger Sissel Knutsen Hegdal stod for seremoniell dropp mellom lagkapteinene Storm Salamonsen (til venstre) og Daniil Kuraiev. (Foto: Oddmund Sola)
Pucken er droppet. Vålerengas Mikkel Eriksen (#37) ble forøvrig kampens store profil med hele fire scoringer mot serieleder Ravens. (Foto: Brian McHattie)
Kos for liten og stor da det ble notert norgesrekord i antall tilskuere på juniorkamp i hockey i DNB Arena. (Foto: Oddmund Sola)
Tidligere trener på Oilers' juniorakademi Patrick Børresens mannskap leverte en solid prestasjon i DNB Arena og vant kampen fortjent. (Foto: Oddmund Sola)
Markeringen av våre venner i i Ukraina var sentral under søndagens arrangement. Rett og slett en hocleykamp med større mening. (Foto: Oddmund Sola)
Et av flere magiske øyeblikk søndag ettermiddag. Tap i denne kampen til tross, unggutta på Ravens er fremdeles serieleder i U18 Elite. (Foto: Oddmund Sola)
Søndagens oppgjør i DNB Arena var ikke som alle andre kamper. Bortelaget takket også hjemmepublikum for festen. Kred til unggutta fra Oslo Øst. (Foto: Brian McHattie)