Kamper

Norsk Topphockey

 

En spesiell helg i bilder

Vi kan se tilbake på en helg av det minneverdige slaget i DNB Arena. Det var duket for arrangementer av det spesielle slaget både lørdag kveld og søndag ettermiddag. I denne saken deler vi noen minner fra Tore i taket og festkampen mellom Oilers Kvinner Elite og Hasle/Løren. Så gleder vi oss til det som kommer. Neste helg står Maria Mena og sesongens BamseBonanza på menyen i storstua på Tjensvoll.

 

Lørdagens hyllest av Tore Christiansen for hans innsats i Oilers ble akkurat så fin som alle, hovedpersonen inkludert, håpet på forhånd. Høytidelig og folkelig på en gang. Akkurat som Tore. Et av innslagene under seremonien var filmen hvor seks personer med ulik tilknytning til klubben takket Tore. Takk til Screen Story for nok et flott bidrag til katalogen.

Artikkelen fortsetter under filmen. 

Gledestårene satt løst hos en rørt Tore Christiansen under seremonien lørdag. Da er det nok ekstra fint å ha Boye og Nina med på den røde løperen. (foto: Oddmund Sola)
H/L-keeper Emilie Kristiansen leverte en solid kamp mellom stengene søndag og stoppet 45 av 47 forsøk fra vertskapet. Sett med oilersøyne fant heldigvis to pucker veien i nettet. Nok til at alle poengene ble værende igjen i Stavanger. (foto: Lars Kristian Aalgaard)
"Fra gutta på laget. Tore Christiansen. Klubbens MVP for alltid" var innskriften på sverdmonteret Tore fikk i gave fra kaptein Dennis Sveum og spillerne på A-laget. (foto: Oddmund Sola)
Sinja Paurat ble kåret til Oilers beste spiller etter kampslutt. Sinjas Border Collie Lilly hadde antrekket klart fort anledningen. (foto: Lars Kristian Aalgaard)
Representanter fra Oilers Kvinner Elite og Superlaget sto sammen med assisterende kaptein Tommy Kristiansen æresvakt ved banneret foran heising i taket. (foto: Oddmund Sola
Deilige, og ikke minst viktige, poeng på plass for jentene søndag. Med helgens to seiere over Hasle/Løren har Oilers skapt ny spenning om seriegullet i Bambusaligaen 2022/2023. (foto: Lars Kristian Aalgaard)
Hovedpersonen selv delte også noen takkens ord på under seremonien. Tore brukte som vanlig mest tid på å snakke om alle andre. Om livet i Oilersfamilien og verdiene vi har skapt sammen. (foto: Oddmund Sola)
Jentene fra H/L hadde også fans på plass på hockeyfesten. Med kubjelle! Velkommen tilbake skal dere være. (foto: Brian McHattie)
Tore ønsket seg ikke gave av klubben. Sportsjef Pål Higson trosset imidlertid instruksen og stakk en plakett med kopi av banneret til kveldens hovedperson. Kjekt å ha på kontorpulten, som Pål sa det i sin hilsen. (foto: Oddmund Sola)
Hasle/Lørens kaptein Emilie Jensen, ordfører Kari Nordtun Nessa og oilerskaptein Christina Furseth i seremoniell dropp foran kampen mellom forrisge sesongs NM-finalister i DNB Arena søndag. (foto: Brian McHattie)
Til tonene fra Hjemmakamp gikk Tore i taket lørdag kveld. Et banner som symbol på hans innsats i Oilers i alle fall. Et høyteldig øyeblikk i Oilersfamilien. (foto: Oddmund Sola)