Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig droppes pucken igjen

Seks måneder etter siste seriematch og beskjeden om at all idrett skulle settes på vent skal Oilers spille kamp igjen. Gutta deltar denne helgen i turneringen KIK Trophy på Idda Arena i Kristiansand. Øvrige deltakere er Storhamar og Sparta. Sjelden har det vel kriblet mer for såvel spillere som alle rundt laget. Endelig er vi i gang!

Oilers møter Storhamar fredag og Sparta lørdag. Tredje og siste kamp  i turneringen spilles mellom Sparta og Storhamar søndag. Du finner oversikt over oppsettet nederst i denne artikkelen.

Forhåndsreportasje på OilersTV.

Troppen

Joey Martin og Chris Rumble venter på behandling av sine søknader om innreise- og arbeidtillatelse og er derfor uaktuelle til kampene i Kristiansand. Det samme gjelder for Jonas Wikstøl, Daniel Bøen Rokseth, Thomas Berg-Paulsen, Nicolai Bryhnisveen og Jonas Haughom som alle er ute.

U21-keeper Theo Rooseboom de Vries erstatter Wikstøl bakerst, mens ungguttene Christian Wetteland (løper) og Noah Bergesen Aarthun (back) supplerer laget i helgens kampene.

Følg kampene

Både Aftenbladet og VG+ viser kampene fra KIK Trophy direkte. I tillegg rapporterer vi fra helgen i sørlandets hovedstad på OilersTV. Heng med på våre sosiale medier og oilers.no.