Kamper

Endelig droppes pucken igjen

Seks måneder etter siste seriematch og beskjeden om at all idrett skulle settes på vent skal Oilers spille kamp igjen. Gutta deltar denne helgen i turneringen KIK Trophy på Idda Arena i Kristiansand. Øvrige deltakere er Storhamar og Sparta. Sjelden har det vel kriblet mer for såvel spillere som alle rundt laget. Endelig er vi i gang!

Oilers møter Storhamar fredag og Sparta lørdag. Tredje og siste kamp  i turneringen spilles mellom Sparta og Storhamar søndag. Du finner oversikt over oppsettet nederst i denne artikkelen.

Forhåndsreportasje på OilersTV.

Troppen

Joey Martin og Chris Rumble venter på behandling av sine søknader om innreise- og arbeidtillatelse og er derfor uaktuelle til kampene i Kristiansand. Det samme gjelder for Jonas Wikstøl, Daniel Bøen Rokseth, Thomas Berg-Paulsen, Nicolai Bryhnisveen og Jonas Haughom som alle er ute.

U21-keeper Theo Rooseboom de Vries erstatter Wikstøl bakerst, mens ungguttene Christian Wetteland (løper) og Noah Bergesen Aarthun (back) supplerer laget i helgens kampene.

Følg kampene

Både Aftenbladet og VG+ viser kampene fra KIK Trophy direkte. I tillegg rapporterer vi fra helgen i sørlandets hovedstad på OilersTV. Heng med på våre sosiale medier og oilers.no.