Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig hjemmakamp!

Ikke siden finale #3 mot Storhamar 22. april har Oilers spilt hockey foran eget publikum i DNB Arena. Nå er ventetiden over. Helgens to kamper i Champions Hockey League innleder en lang og spennende hjemmesesong for Oilersfamilien. Først ut er oppgjøret mot RedBull Salzburg 18.00 fredag.

 

«Noge e på gang, eg legge på sprang» som det heter i Hjemmakamp. Vi håper mange legger på sprang til storstuen på Tjensvoll denne helgen. For det er definitivt noe på gang.

Oilers tok fire av seks poeng på to bortekamper forrige uke. Fortsetter poengfangsten på egen is kan et avansement i turneringen ligge nærmere enn det selv de mest optimistiske supporterne turte å tro før vi startet.

Klikk her for å sikre deg billett til fredagens hockeyfest. 

Oppmuntrende statistikk

Om vi blar i historiebøkene finner vi at Oilers har vunnet sin første hjemmekamp i Champions Hockey Leagues gruppespill tre av fire ganger.

Første gang CHL-hymnen lød i DNB Arena var tilbake i september 2014. Vi slo Tappare Tampere på straffer etter å ha fått en kontroversiell utligning godkjent etter videodømming. Sesongen etter slo vi tsjekkiske Trinec solide 4-1 i hjemmedebuten, før vi noterte 2-1 mot slovakiske Nitra høsten 2016.

Vårt eneste tap i første hjemmerunde kom da vi sist deltok i ligaen. Tjekkiske Brno reiste fra Stavanger med seier 2-1 på sensommeren 2017.

Du finner masse å lese om Oilers i CHL på ligaens hjemmeside.

Mozart-kule i retur?

Fredag er det imidlertid østerrikske Salzburg som gjelder, vår første motstander fra ICE Hockey League (tidligere EBEL) i CHL så langt.

Gutta sørget for et godt resultat da de tvang frem OT etter å ha utlignet østerrikernes ledelse to ganger i Eisenhalle Salzburg forrige torsdag. Vi satser på en ny spennende gang i DNB Arena fredag.

Kanskje det er vår tur å sette den avgjørende scoringen denne gang?

Troppen

Vi melder status i laget etter morgentrening fredag.

Joona Partanan , Paul Bittner og resten av Oilers fikk vise CHL-draktene frem da de møtte publikum på kick-off 11. august (bildet). Nå skal de endelig brukes i kamp hjemme i egen stue. (foto: Kjetil Garvik)