Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig kamper igjen for unggutta

De har hatt kampfri siden 4. desember. Nå er det endelig dags for nye oppgjør. Oilers U20 avrundet høstsesongen med åtte strake seiere. Denne helgen møter de serieleder Vålerenga i to hjemmekamper. 

Dermed bærer det rett ut i toppoppgjør for unggutta. Oilers ligger på 3. plass på tabellen med 36 poeng. Vålerenga topper med 43 poeng, men har spilt to kamper mer enn våre gutter. Helgens kamper er med andre ord en unik mulighet til å klatre opp i ryggen på serielederen.

Oilers U20 2016/17 (foto: Oddmund Sola)

På plassen mellom Oilers og Vålerenga ligger Lillehammer. Gutta fra nordspissen av Mjøsa har 39 poeng, og i lihet med Vålerenga to kamper mer spilt enn Oilers. Våre karer møter nettopp L.I.K. til dobbeltkamp i Kristins Hall neste helg. Toppoppgjør to helger på rad for unggutta med andre ord.

Lørdagsoppgøret mot Vålerenga kolliderer for øvrig med Hockey&Heels og spilles derfor i Siddishallen. Nedslepp 17.00. Et godt tips for gentlemen som har gitt sitt sesongkort til en dame.

Søndagskampen spilles i DNB Arena. Nedslepp 15.00.

Oilers U20 er klare for kamp etter en drøy måneds opphold. Trener Michael Brandasu legger planen dagen før dagen. (foto: Kjetil Garvik)