Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig hjemme igjen

Etter nærmere tre ukers opphold er Oilers endelig tilbake i DNB Arena. Tre strake seiere på bortebane lover godt for serieinnspurten. Så er det stas å ønske to nye spillere velkommen til deres nye hjemmebane. Den ene av dem for andre gang i karrieren. Sist han hjemmedebutterte skapte han kaos. Hos mostanderen.

Selvsagt er det stor interesse for Eric Nystroms comeback i Oilers. #24 har fra han landet på Sola bidratt med en herlig energi for alle i og rundt DNB Arena. Selv er han ikke så opptatt av navnet på ryggen. Eric har kommet til Stavanger for å bidra til gull for logoen på brystet. Vi gleder oss til å se ham i aksjon på hjemmeis.

Det samme gjelder siste nykommer Kjetil Martinsen. #64 scoret allerede i sin debut, borte mot Kongsvinger. Nå gleder han seg til å entre isen i en fullsatt DNB Arena. Ta godt imot ham!

Vi ønsker #24 og #64 spesielt velkommen på isen i DNB Arena denne torsdagen.

Tall og fakta

Oilers har møtt Lillehammer 68 ganger i eliteseriesammenheng. 45 av disse har endt med seier til oss. Om vi ser innbyrdes inneværende sesong står det 3-1 foran torsdagens kamp, Oilers nevnt først.

Du kan lese deg opp på flere fakta foran kampen i vår medieguide på denne linken. 

Troppen

Ingen endringer å melde om siden forrige kamp. Peter Lorentzen og Petter Røste Fossen er dessverre begge ute resten av sesongen grunnet skade.

Markus Søberg og Anders Henriksen er begge i opptrening, sugne på retur snarest mulig.

Gode nyheter denne tirsdagen. Spencer Humphris fortsetter i oilersdrakten også sesongen 2017/18. (foto: Kjetil Garvik)

Oilerstrener Pål Gulbrandsen gleder seg til å spille foran eget publikum igjen. Med seg har han og gutta full pott i tre strake bortekamper.

– Resultatmessig solid. Bortekampen mot Lørenskog var selvsagt spesielt viktig. Jeg synes vi løste inngangen til den på en god måte. Det var langt på vei en sluttspillskamp og vi spilte hardt og enkelt. Det er slik kampene blir resten av seriesesongen. Alle motstandere sloss for sin plassering inn mot sluttspillet, sier Pål.

Han er godt fornøyd nykommerne Nystrom og Martinsen og det de har tilført laget tre kamper på veien.

– Det skal bli kjekt å se dem på isen her i DNB Arena. Jeg vet de gleder seg veldig. De kom inn i laget på et tidspunkt hvor vi trengte ny energi, noe de virkelig hat bidratt med, sier oilerstreneren.

Energi blir stikkord også i kampen mot L.I.K.

– Lillehammar er et lag som går mye skøyter og fullfører det de holder på med. Skyter mye. Vi må møte dem med minst like mye energi i vårt spill. Da kan dette bli veldig bra, avslutter Coch Gulbrandsen til oilers.no.

 

Hvor kunne du tenke deg å vinne flytur for to? Vi introduserer Lykkehjulet i DNB Arena denne torsdagen. Takk til vår gode samarbeidspartner Norwegian.

Runden

Full rulle i GET-ligaen denne torsdagen. Foruten Oilers – Lillehammer går følgende oppgjør av stabelen:

  • Kongsvinger – Manglerud Star
  • Vålerenga – Sparta
  • Storhamar – Stjernen
  • Lørenskog – Frisk