Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig tilbake!

Kalenderen viste onsdag 11. mars. Nybakt seriemester Stavanger Oilers gikk på is for å gjøre unna de siste forberedelsene til NM-kvarfinalene mot Manglerud Star. Etter endt økt ventet bekreftelsen på det alle fryktet måtte komme. Lockdown. Det skulle gå fem måneder før neste organiserte trening for A-laget gikk av stabelen i DNB Arena.

Desto bedre smakte det. Mandag gikk sesongens første istrening av stabelen. Spillerne har hatt tilgang på isparketten store deler av sommeren og tatt ansvar for et solid treningsgrunnlag, både med og uten skøyter på beina. Nå er imidlertid den offisielle sesongoppkjøringen endelig i gang.

Enkelte har ennå det vi på skolen kaller gyldig fravær. Hovedtrener Todd Bjorkstrand er i gang med 10 dagers karantene etter å ha kommet tilbake fra USA. Det samme vil møte David Morley og Brady Brassart når de etterhvert retunerer til Stavanger.

På bonussiden noterer vi at Johannes Johannesen, Lars Christian Rødne og Rudolfs Balcers trener med tidligere lagkamerater før de returnerer til sine klubber i Tyskland og Nord-Amerika.

Back In Business! Materialforvalter Bent Stangvik har som vanlig kontroll på sysakene. Her får Robin Haglund en hjelpende hånd på sesongens første istrening. (foto: Trude Halseth Arnes)

Oilerstroppen nærmer seg forøvrig komplett. Klubbens siste signering, backen Kristian Østby, hadde sitt første ispass med nye lagkamerater denne mandagen. Det ventes at det skal signeres ytterligere to spillere før sesongstart. Mer om dette på oilers.no så snart det er nyheter å melde.

Status for lagbygget sesongen 2020/21 finner du på denne liken.

OilersTV var på plass på første istrening etter ferien. Du ser reportasje fra begivenhetene under.