Kamper

Norsk Topphockey

 

Videresending av sesongkort i Oilersappen

Endelig har vi lansert en løsning der du enkelt kan videresende ditt sesongkort via Oilersappen. Skal du låne bort sesongkort ditt trenger du ikke lenger fysisk å overlevere det til vedkommende – du kan nå sende adgang til den valgte kampen elektronisk via Oilersappen.

Dette, i tillegg til den allerede eksisterende resalgsløsningen, håper vi vil føre til enda høyrere utnyttelsesgrad på sesongkortene. Har du ikke anledning til å gå – lån ut kortet ditt, eller reselg billetten! Administrerer du sesongkortene for en sponsorbedrift – nå kan du enkelt sende dem til den personen som skal bruke de på kveldens kamp! Vi har laget en enkel video som viser hvordan du går frem.

Allerede bruker av resalgssystemet?

Slik gjør du:

Er du allerede bruker av resalgsystemet via Oilersappen har du kanskje allerede lagt merke til den nye knappen som heter ‘Videresend’. Den lar deg videresende billettene dine til ønsket kamp, til valgfri mottaker via telefonnummer. Du huker av ønskede billetter og sender videre via sms. Mottaker mottar en sms om at han/hun har mottatt billetter til Oilerskamp og at de ligger i Oilersappen. Han/hun må laste ned Oilersappen og vil finne billettene til den aktuelle kampen under menyfunksjonen ‘My tickets’. NB! Det er ikke mulig å videresende billetten til mottakere med utenlands telefonnummer.

Har du ikke allerede registrert sesongkortene dine i Oilersappen?

Slik gjør du:

 1. Last ned Oilersappen i Appstore eller Google Play
 2. Gå i menyfunksjonen og trykk på «mine sesongkort» eller tilsvarende alternativ på engelsk
 3. Velg create account
 4. Følg anvisningene som kommer. Kundenummeret finner du på sesongkortet rett over ditt navn/firmanavn (syv siffer). Velg eget passord.
 5. Du mottar en SMS. Bekreft ved å trykke på linken i SMS-en.
 6. Gå tilbake til appen, velg «mine sesongkort» og deretter «login».
 7. Logg inn med telefonnummer  som brukernavn og det selvvalgte passordet ditt fra tidligere.
 8. Du får da opp deres sesongkort.
 9. Når du ikke har anledning til å komme på kamp, velger du menyfunksjonen som viser alle hjemmekampene.
 10. Velg kampen du ikke skal på, velg hvilke billetter du enten vil videresende eller slippe for resalg. Følg videre anvisninger.
 11. Mottaker mottar en sms om at han/hun har mottatt billetter til Oilerskamp og at de ligger klar i Oilersappen.
 12. Han/hun må laste ned Oilersappen og vil finne billettene til den aktuelle kampen under menyfunksjonen «My tickets».