Kamper

Norsk Topphockey

 

Even ser mot Finland

Even Myreng var i utgangspunktet signert for oss også kommende sesong. Nå har derimot unggutten fått en mulighet Oilers ikke ønsker å stå i veien for. Even spiller til høsten i finske Mestis for klubben  SaPKo. Vi ønsker #16 lykke til med den spennende utfordringen.

Mestis er nest øverste nivå i finsk hockey. Laget fra Savonlinna nær grensen til Russland kjører en ung profil i troppen, og sees på som en solid utviklingsarena for ambisiøse spillere. Even gleder seg.

– Det var tidligere U21 trener i Oilers Heikki Tiihonen som først tipset meg om klubben. Nå er tidligere U16-trener Mikko Kapanen på plass som assisterende trener. For meg betyr det mye at de kjenner meg som spiller. De vet hva de får og ønsker å gi meg denne muligheten, sier en spent Even Myreng til oilers.no.

Backen er formelt under kontrakt med Oilers, uten at det får noen praktisk betydning

– På ingen måte. Dette er en spennende utfordring for Even. Vi heier på ham og stiller oss ikke i veien for overgangen, slår sportssjef Pål Higson fast.

Statistikk fra Evens periode i Oilers finner du på denne linken.

Even Myreng er på vei til de finske skoger og spill for SaPKo i Mestis, landets nest øverste liga. Sportsjef Pål Higson ønsker unggutten lykke til med den spennende utfordringen. (foto: Kjetil Garvik)