Kamper

Norsk Topphockey

 

Familiesamling

Kick-off i DNB Arena har blitt en flott tradisjon i Oilersfamilien. Årets utgave intet unntak. Det sorte og hvite spilte 1-1 i internkampen, uten at noen tok det så veldig alvorlig. Mylderet på isen når de yngste supporterne slapp utpå med gutta derimot. Oilers på sitt beste. Sammen er vi sterke!

Nevnes skal også innsatsen fra Roughnecks. Med gratis pølser, stand og loddsalg i forkant av arrangementet på isen bidro de til en flott torsdag i DNB Arena. Nytt av året var også Meet&Greet med gutta på Bankplassen for sesongkortholdere og medlemmer i Roughnecks. En seanse som absolutt frister til gjentakelse.

Nedenfor ser du noen glimt fra arrangementet. Du kan også lese mer om årets kick-off i Rogalands Avis. 

Kick-Off med Oilers = skøyting for de yngste. En sikker vinner i DNB Arena. (foto: Trude Arnes)
Johannes Johannesen og gutta i hvitt spilte 1-1 mot Markus Vikingstads svarte lagkamerater. Det blir nok spilt mer alvorlige hockeykamper i DNB Arena ut over høsten... (foto: Trude Arnes)
Sesongens trenerkvartett møtte publikum i siste del av torsdagens Kick-Off. Her intervjuet av Kjetil Garvik. (foto: Trude Arnes)
Roughnecks hadde tradisjonen tro åpen stand med gratis pølser til publikum. Slikt blir det kø av. (foto: Trude Arnes)
Tidlig krøkes! Kaptein Kristian er god å ha når isen blir glatt for de yngste supporterne. (foto: Trude Arnes)
Jan Arild Fjermestad (i midten fremma) har god tro på årets lag og går på sin første høst med sesongkort i DNB Arena. Så ble han også vinneren av en drakt signert av gutta under Meet&Greet på Bankplassen. (foto: Trude Arnes)