Kamper

Norsk Topphockey

 

Fantastisk resultat i auksjonen!

Vårens draktauksjon er over og vi kan melde et resultat av de sjeldne. Nærmere  600 000 kroner er samlet inn til det ukrainske U15-laget Sdyshor 2007. Som de fleste vet havnet ungdommene landfast i Polen etter krigsutbruddet i hjemlandet. I starten av april kom de sammen med deler av sine familier til Norge og er nå en del av Oilersfamilien.

 

Det er dessverre lite som tyder på at forholdene hjemme i Kharkiv åpner for snarlig retur. Vi har satt seg som mål å holde ungdommene sammen som et hockeylag og gi den muligheten til å trene og konkurrere i tiden de har opphold i Norge, noe som første omgang planlegges for ett år.

En slik ambisjon har kostnader langt ut over det vårt offentlige mottaksapparat har ressurser til å møte. Under mottoene «Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen» og «Hockey hjelper Hockey» har vi i Oilers bestemt oss for å stå sammen med våre ukrainske venner gjennom en vanskelig tid.

Inntektene fra draktauksjonen blir et solid bidrag i dette arbeidet. Tusen takk til alle som har deltatt med bud. Sammen er vi sterke. Vi vil snarest over helgen ta kontakt med alle vinnere for å avtale betaling og henting av drakter. 

Om du benytter denne linken og videre klikker på «Vis utløpte objekter» finner du oversikt over beløp og budvinnere. Har du noen spørsmål til auksjonen kan de rettes på mail til informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no

Vårens draktauksjon sørger for inntekter som gjør det lettere for denne gjengen å holde sammen som hockeylag i en vanskelig tid. Sdyshor 2007 fra Kharkiv har blitt en del av Oilersfamilien. Her fotografert under feiringen av Byttå søndag 24. april. (foto: Igor Vyshnevskyi)