Kamper

Norsk Topphockey

 

Fjordkraft ny hovedsponsor i Oilers

Stavanger Oilers har gleden av å meddele at Fjordkraft fra kommende sesong går inn som hovedsponsor i klubben. Partene er enige om en toårsavtale samt opsjon for videre samarbeid. Oilers er stolte av å kunne ønske et offensivt nasjonalt firma av Fjordkrafts kaliber velkommen med på laget.

Kraftselskapet med hovedkontor i Bergen og regionskontor i Stavanger slutter seg dermed til landets største samarbeidsnettverk og vil i årene som kommer prege produktet Oilers bredt, gjennom eksponering på drakter, under kamparrangementer og i klubbens øvrige virke.

Kristian Sørensen (f.v.) og Janette Bjorøy fra Fjordkraft sammen med Oilers markedssjef Børge Moi Nilsen under pressekonferansen tirsdag, hvor konsernet ble presentert som klubbens nyeste hovedsponsor. (foto Siri Forgaard)

Oilers’ markedssjef Børge Moi Nilsen er fornøyd å kunne presentere ny hovedsponsor og gleder seg til å samarbeide med Fjordkraft årene som kommer.

– Fjordkraft er et selskap vi har ønsket å samarbeide med lenge. Styreleder Tore Christiansen og jeg har vært i dialog med dem et drøyt år og gleden er stor over at vi nå har kommet frem til en avtale. Vi er stolte av at Fjordkraft velger oss som sentral partner i sin satsing i vårt område. Det bekrefter at Oilers som merkevare for alvor er i ferd med å etablere seg også utenfor Rogaland, sier Moi Nilsen.

Også Fjordkraft gleder seg til samarbeidet med landets ledende hockeyklubb.

– Vi er glade for å kunne være en støttespiller lokalt i regionen, og den posisjonen Oilers har i byen og hele regionen synes vi er veldig spennende. Dette gir oss synlighet samtidig som vi får mulighet til å tilby nye fordeler, som f.eks. rabatt til våre kunder på utvalgte kamper og arrangementer. Nå gleder vi oss til å bli kjent med hockeysporten, klubbens publikum og ikke minst det fantastiske nettverket av samarbeidspartnere Oilers’ har bygget opp, sier Fjordkrafts markedsdirektøt Janette Bjorøy.