Kamper

Norsk Topphockey

 

Med flagget på brystet

Midtveis desember er tradisjonen tro tiden for landslagssamlinger og turneringer med flagget på brystet. Flere oilersspillere var delaktige både på A-landslaget og landslagene for U20, U18 og U16 forrige uke.

Her en liten oppsummering fra de ulike lagene.

Opprykk

Først av alt, gratulerer til U20-landslaget med opprykk etter det solid VM i slovenske Bled. Det ble heldigvis med kortest mulig opphold på tredje nivå. Gratulerer til laget, oilersspillerne Even Myreng, Jakob Opsal, Robin Haglund, Markus Vikingstad og Jonas Wikstøl, og sist men ikke minst stavangerkaren Anders Gjøse i boksen.

Alle fakta fra turneringen i Bled finner du på denne linken.

U18-landslaget spilte trippelkamp mot Frankrike i Cergy. Oilers var representert ved Lars Christian Rødne. Fakta fra lag og kamper finner du på denne linken.

For U16-landslagets del sto samling og etter hvert 4-nasjonersturnering i Skien på på programmet, en turnering de norsk gutta gikk seirende ut av. William Kuisma var Stavangers representant på laget. Fakta fra lag og kamper finner du på denne linken.

Lars Christian Rødne har i det siste gjort seg bemerket i oilersdrakten. Forrige uke var med U18-landslaget mot Frankrike. (foto: Oddmund Sola)

Sist men ikke minst tar vi med A-landslaget. Petter Thoresens menn spilte Meca Hockey Games i CC Amfi forrige uke. Henrik Holm, Eirik Salsten, Kristian Forsberg og Johannes Johannesen leverte alle solid innsats i det som endte med en seier (Frankrike) og to overtidstap (Russland og Slovakia).

Fakta om lag og kamper finner du på denne linken. 

Som alltid sentral når Petters beste menn spiller med flagget på brystet. Kristian Forsberg spilte sammen med tre andre oilersspillere Meca Hockey Games på Hamar forrige uke. (foto: Oddmund Sola)