Kamper

Norsk Topphockey

 

Flere Missil fra Kissel

Vi kan idag informere om at Dan Kissel blir værende i Oilers. Dan, som med unntak av to sesonger i Sveits har vært i Stavanger siden 2012, har signert en 1 + 1 års kontrakt med klubben. Vi kan dermed regne med å ha storscoreren i DNB Arena ut sesongen 2024/2025. Det er vi veldig glade for.

 

For vi regner han vel nærmest som lokal. Chicago-fødte Dan har stiftet familie og slått seg ned i Stavanger. Samtidig har han sesong etter sesong vært blant klubbens fremste poenggarantister. Så langt har det blitt 587 av dem, fordelt på totalt 483 kamper. Verdien av kontraktsforlengelsen er med andre ord lite å diskutere.

– Er det dette vi kaller en no-brainer? Dan Kissel leverer sesong etter sesong og har etter mange år i klubben blitt en viktig brikke for laget både på og utenfor isen. Vi er meget fornøyd med at han velger å satse videre ytterligere noen sesonger, slår sportssjef Pål Higson fast.

Hovedpersonen selv har som vanlig et avslappet forhold til det hele.

– Er det ni eller ti sesonger jeg har vært her, sier han med et smil, og får opplyst at tallet foreløpig er ni.

–  Det har i alle fall blitt en del år. Gode år. At kontrakten nå er av typen 1 + 1 sesong henger sammen med at jeg ser an et år om gangen. Jeg trives her. I’m not going anywhere, avslutter Kissel The Missil til oilers.no.

Vi kan glede oss til mer jubel fra Dan Kissel, også etter inneværende sesong. Kissel The Missil har signert ny 1 + 1 års kontrakt med Oilers. (foto: Lars Kristiasn Aalgaard)