Kamper

Norsk Topphockey

 

Flere signeringer i boks

Den ene er blant spillerne vi rekrutterer fra eget utviklingsarbeid. Den andre en av de virkelige kontinuitetsbærerne i garderoben. Tradisjonen tro er fredag dagen for statusmelding i lagbygget. Denne uken tar vi helg med to hyggelige forlengelser på plass. 

Daniel Bøen Rokseth er etter seks sesonger i klubben å regne som en av garderobens veteraner. Han kom til Stavanger sommeren 2013 og opplevde de neste årene å vinne fire strake kongepokaler, tre strake dobbelgull for ikke å glemme seieren i Continental Cup. Etter et par tittelløse sesonger er Rocky sugen på mer og har signert ny toårsavtale med klubben.

Du kan lese statistikk fra hans tid i klubben på denne linken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Daniel Bøen Rokseth har seks sesonger bak seg i Oilers. Nå er det klart at #21 blir i DNB Arena frem til 2021. (foto: Lars Kristian Aalgaard)

Simen Talge hører til den gledelige tilveksten av spillere rekruttert fra eget utviklingsarbeid. Alderen til tross, han er langt fra et nytt bekjentskap for publikum i DNB Arena. Han ble vår yngste poengplukker og målscorer da han debuterte som 16-åring høsten 2015. Nå har Simen skrevet sin første proffkontrakt med klubben.

Du kan lese statistikk fra hans tid i Oilers på denne linken.

Simen Talge (i midten) har signert sin første proffkontrakt med Oilers. Vi gratulerer. (foto: Oddmund Sola)