Kamper

Norsk Topphockey

Førjulshelg i DNB Arena

Mye å glede seg til i Oilersfamilien helgen som kommer. Lørdag møtes Superlaget og Oilers til årets storkamp. Søndag tar gutta imot Lillehammer til siste hjemmekamp før jul. Og du får masse kos på kjøpet. Det er bare å begynne krible.

Superlaget

Kampen mellom Oilers og Superlaget er ikke bare den viktigste i året. Den er også den kuleste. Gutta fikk 28-1 i sekken forrige sesong og må virkelig ta seg sammen om det ikke skal bli nytt stortap. Dette er idrettsglede på et nivå som vi unner alle å få med seg.

Arrangementet starter 10.00. Vi har selvsagt åpen kiosk, og trenger du å handle julegaver tar du turen til Oilersshoppen som holder åpent for anledningen.

Ugly X-mas Sweater

Kanskje du da kan sikre deg en av de siste mildt sagt deilige julegenserne vi har i shoppen? På søndag skal vi nemlig ha Ugly X-mas Sweater Game mot Lillehammer i DNB Arena. Nedslepp er 17.00. Genser fra shoppen eller din egen favoritt hjemmefra, dette  blir moro.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Superlagskamp og førjulskos er blant punktene på programmet i DNB Arena denne helgen.

Breddehockeykampen

Søndagens oppgjør mot Lillehammer er også sesongens Breddehockeykamp på terminlisten. Stavanger Hockey er landets største breddehockeyklubb og denne ettermiddagen vil publikum se mye til dem i DNB Arena.

Hjelp oss å hjelpe

Sist men ikke minst, denne søndagen kan du dele en gave med noen som vil sette spesielt stor pris på den. Kjøp noe som kan glede, gjerne i Oilersshoppen, pakk det inn og lever det under et av juletreene i arenaen. Vi gir presangene videre til organisasjonen Hjelp oss å hjelpe og deres arbeid.