Kamper

Norsk Topphockey

 

Fornying av sesongkort for sesongen 20/21

Alt blir bra og samfunnet er sakte men sikkert på vei tilbake mot mer normal tilstand. Det betyr at vi i Oilers retter blikket mot høsten og våger tro at vi skal kunne starte sesongen tilnærmet som normalt.

 

Fra i dag fredag 15. mai klokken 12.00 kan du fornye ditt/dine sesongkort for sesongen 20/21 i tmPro.

Lenger ned finner du informasjon om hvordan du går fram i tmPro.

Her får du informasjon om følgende:

– Fornying av sesongkort 20/21
– Kun delbetaling nå
– Info om resalg og flytting av sete
– Oilerskontoret og sentralbordet er stengt
– Benytt din forkjøpsrett i tmPro

 


Fornying av sesongkort 20/21

Alt blir bra og samfunnet er sakte men sikkert på vei tilbake mot mer normal tilstand. Det betyr at vi i Oilers retter blikket mot høsten og våger tro at vi skal kunne starte sesongen tilnærmet som normalt.

Fra i dag fredag 15. mai klokken 12.00 kan du fornye ditt/dine sesongkort for sesongen 20/21 i tmPro.  Lenger ned finner du informasjon om hvordan du går fram i tmPro. Fristen for å gjennomføre kjøp er 1. juni klokken 12.00.

NB! Dersom du er medlem i Roughnecks blir fornying av sesongkort behandlet av Roughnecks, og du skal ikke fornye via tmPro.

 


Kun en delbetaling i første omgang

Det er selvfølgelig fortsatt usikkerhet knyttet til COVID-19 og en potensiell seriestart. Derfor er sesongkortsalget litt annerledes i år. I denne omgangen er det kun en delbetaling du skal gjennomføre. Delbetalingen sikrer deg sete/setene dine for den kommende sesongen.Når serieoppsettet er endelig spikret og vi har fått grønt lys i forhold til oppstart, så gjennomfører vi en tilvarende prosess som denne, der restbeløpet på sesonkortet betales inn. Du vil få ny informasjon om dette over sommeren.


Priser delbetaling
:
Sone blå/rød og ståplass – voksen: 1500,-
Sone rød og ståplass – barn/honnør: 750,-

Blir det sesong som vanlig blir de endelige prisene for sesongkort lik forrige sesong. Se forrige sesongs priser her.

 

Info om resalg og flytting av sete

På grunn av COVID-19 er DNB Arena forsatt stengt. Fordi refusjon av resalgspenger krever personlig oppmøte i DNB Arena, klarer vi ikke å tilby denne refusjonen mot delbetalingen som nå skal gjennomføres. Derimot vil vi legge til rette for at du får tilgodesett disse pengene mot restbetalingen av sesongkortet som skal gjennomføres over sommeren. Vi kommer tilbake til dette når serieoppsettet er klart og vi har fått grønt lys til oppstart.

Flytting av sete vil ikke være mulig på det nåværende tidspunkt for dere som står på venteliste for dette. Ønsker du eventuelt å flytte så ser vi på om dette er mulig å gjennomføre etter sommeren.


Oilerskontoret og sentralbordet er stengt

Som de aller fleste har vi i Stavanger Oilers blitt hardt rammet av den situasjonen som nå gjelder. Vi har derfor blitt nødt å nedbemanne organisasjonen. Vi ber derfor om at eventuelle henvendelser blir sendt til sesongkort@oilers.no hvor de vil bli behandlet ved første anledning. Vi vil også oppdatere fortløpende på www.oilers.no om/når endringer skulle forekomme.


Benytt din forkjøpsrett (delbetaling) på tmPro

tmPro er et verktøy for abonnementskunder til bruk av gjenkjøp av dine sesongkortplasser. Innlogging skjer med e-posten som er registrert på din Ticketmaster Norge-konto i forbindelse med sesongkortkjøpet. Ved bytte av e-post må dette gjennomføres via tmPro. Dersom du ikke lenger har tilgang på denne e-posten og har behov for nytt passord, må ordren behandles manuelt – kontakt da kundesenteret til Ticketmaster Norge på https://help.ticketmaster.no/hc/no

Din reservasjon ligger nå automatisk klar til kjøp i tmPro.
For å delbetale dine plasser må du logge inn og følge stegene i tmPro.
Din reservasjon ligger under «Mine reserverte billetter» nederst på siden. Trykk på «vis billetter» og herfra kan gå direkte til kjøp.

Skulle du møte på problemer med innloggingen ber vi deg ta kontakt med Ticketmaster på https://help.ticketmaster.no/hc/no

Løsningen godtar VISA, Mastercard samt betalingsløsningen Klarna.


NB! Dersom du ikke kjøper innen fristen mister man sine seter.