Kamper

Norsk Topphockey

 

– Mye trening. Det er ikke noe å lure på. Men spillernes respons på hardkjøret har vært overbevisende, sier klubbens nye fysiske.trener etter å ha sendt laget på fire ukers ferie. Om et slikt ord finnes i dette gamet.

– Trening er ferskvare. Slipper gutta seg for mye ned i juli ødelegger det mye for arbeidet vi nå har lagt bak oss. Samtidig er det viktig med avkobling. Vi justerer mengden i juli og lagrer litt overskudd på istiden braker løs, sier Eirik.

Roser spillerne

Han er imponert over spillernes innsats

– Spillerne var preget av en lang og tøff sesong da vi startet opp i mai. Mange småskader som måtte lappes sammen. Kanskje startet vi i tøffeste laget, men gjengen har absorbert både mengde og intensitet gradvis og vist fin stigning. De siste ukene har virkelig vært solide, skryter Eirik.

Gutta er klare for fire ukers avkobling. Kapteinene #28, #41 og #39 synes det er helt greit. Med glimt i øyet. (foto: Kjetil Garvik)

Trivsel i treningen er viktig

– Det er en virkelig solid treningskultur under utvikling i denne klubben. Gutta er hele tiden sultne på å bli bedre og bidrar aktivt med spørsmål, tilbakemeldinger og evalueringer. Jeg har hørt at Oilers skal være et maskinlag. Jeg kan love ytterligere krefter i maskinen sesongen som kommer, sier Oilers’ nye fysiske trener.

Fysisk kvalitet gjennom sesongen

Nytt denne sesongen er at fysisk trener også følger laget gjennom kampsesongen.

– Jeg skal være en del av trenerteamet og jobbe med laget hele året. Vi sikter å øke kvaliteten på den fysiske biten sett i relasjon til istrening og kamper. Det handler om forberedelser til det som skjer i hver enkelt isøkt og ikke minst forebygging av skader, avslutter Eirik Haukali til oilers.no.

Garderoben er tom. Eirik Haukali har sendt oilersspillerne hjem etter siste løft denne barmarksperioden. 25. juli starter oppkjøringen på is i DNB Arena. (foto: Kjetil Garvik)