Kamper

Norsk Topphockey

 

Forsterket Oilers klare for Løkka

To spennende oppgjør på gang for Oilers de neste dagene. Lørdagens møte med serieleder Stjernen i DNB Arena kommer vi tilbake til. Først er det Grüner borte som gjelder. Torsdagens kamp i Grünerhallen har nedslepp 19.00.

 

Gutta fra Dælenenga ble ikke levnet de store sjansene av forståsegpåerne foran seriestart, men har så langt overrasket positivt. Laget i svartlilla ligger riktignok et stykke nede på tabellen. I enkeltkamper ypper de seg imidlertid mot hvem som helst.

Senest søndag slo laget fra Løkka Lillehammer på overtid i Eidsiva Arena, og de fleste husker sikkert Oilers’ første møte med dem denne sesongen, hjemme i DNB Arena. Vi kjempet oss til utligning 3-3 i sluttminuttene og sørget for seier i sudden death.

I jakten på full pott denne gang får gutta med seg nyervervelsen Rob Bordson. Lagets #9 er klar for kamp etter bare tre treninger med laget, og mindre enn 14 dager etter han landet på Sola. Sannsynligvis rekord hva gjelder ny-signerte nordamerikanere i Oilers.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Oilers' nye center Rob Bordson, her i samtale med RA-journalist Kristoffer Knutsen, er klar for torsdagens oppgjør mot Grüner på Løkka. (foto: Kjetil Garvik)

Troppen

Rob klar på kort tid altså. Vi kan også melde om gode fremskritt for skadede Tommy Kristiansen og Ludvig Hoff. De to rekkekameratene er dog ikke på isen mot Grüner.

Følg kampen

Nedslepp i Grünerhallen er 19.00.

Seier på overtid da Magnus Hoff og resten resten av Oilers møtte Grüner i DNB Arena 21. september. Kan gutta sørge for alle poengene mot de svartlilla denn torsdagen? (arkivfoto: Oddmund Sola)