Kamper

Norsk Topphockey

 

Fortsetter flyten?

To etapper er unnagjort. Gutta har fått en flying start på kvartfinalen og kan nå glede seg til ny kamp foran eget publikum. Fortsetter flyten kan Oilers stå med matchpuck allerede lørdag. For Ringerikes del er saken klar. Å snu 0-3 i en best av sju-serie hører til de nærmest umulige øvelsene i hockey. Skal kvartfinalen bli spennende er torsdag kveld i praksis siste sjanse. Nedslepp i DNB Arena er 19.00.

 

Billetter til kampen kjøper du på Ticketmaster. 

Spenningen stiger

Foruten Oilers kan to lag feste grepet med 3-0 i kamper torsdag kveld. Lillehammer og Sparta leder begge 2-0 mot henholdsvis Stjernen og Frisk Asker. I oppgjøret mellom Vålerenga og Storhamar står lagene med hver sin seier foran det tredje møtet på Jordal.

Før nedslepp

Visste du at Oilers er 11-0 i sluttspillet etter å ha ledet 2-0 i kamper? Oilers har 8 ganger vunnet serien 4-0, 1 gang 4-1 og 2 ganger 4-2.

Husk at du alltid finner det meste som er verdt å vite om Oilers i NM-sluttspillet 2022 i sluttspillportalen på oilers.no

Troppen

En endring i laget fra tirsdagens kamp i Schjongshallen. Magnus Hoff inn, Sander Hurrød ut. Martin Lefebvre står over kampen.

Oilers har kommet knallsterkt i gang med årets kvartfinaler. Her feires en av i alt seks scoringer mot Ringerike i DNB Arena søndag. Tirsdag kom det ytterligere sju i Schjongshallen. (foto: Oddmund Sola)