Kamper

Norsk Topphockey

 

Frokostmøte i samarbeidsnettverket

Fredag var det duket for frokostmøte i Oilers’ samarbeidsnettverk. Vertskap var Oceaneering, en av de klassiske bedriftene i Oilersfamilien. I overkant av 150 deltakere hadde funnet veien til de flotte lokalene på Vestre Svanholmen. God mat, drikke og ikke minst godt drøs sto på menyen. 

Og verskapet kunne vel ikke passet bedre for anledningen. Oilers og Oceaneering presenterte ny signert femårsavtale for de fremmøtte, og vertskapet fikk videre fortelle om sitt virke i en spennende bransje preget av innovasjon, kreativitet og optimisme.

Så gikk det slag i slag, med hilsen fra spillere, marked og ikke minst sportsavdelingen i Oilers. Nedenfor ser du noen bilder fra samlingen i samarbeidsnettverket til landets 5. største sponsorobjekt.

Det trengs et setback for å kunne ha et comeback! Oilers' salgssjef Terje Haukali ønsket deltakerne på samlingen velkommen på vegne av klubbens markedsavdeling. (foto: Kjetil Garvik)
Kristi Tveit fra iQubeS (til venstre) og Scandics Irene Dahl Jonassen var to av drøyt 150 deltakere på frokostmøte hos Oceaneering. (foto: Siri Forgaard)
Tid for evaluering av sesongen som gikk og tanker for veien videre. Sportslig leder Pål Higson delte sine tanker og status i tilsettingsprosessen av ny trener med de fremmøtte. (foto: Kjetil Garvik)
Oilers og Oceaneering. Samarbeidspartnere i 15 år. Fredag var bedriftens lokaler på Forus arena for frokostmøte i Oilersfamiliens samarbeidsnettverk. (foto: Siri Forgaard)